SPA PENTRU PANTOFII TAI

Sole & Heel Repair

"Este posibil să plătiți în avans pentru reparațiile dvs. Loake adăugând produsul de mai jos în coșul dvs. și finalizând checkout-ul.

La sosire, încălțămintea este inspectată și plasată pe versiunea originală. Personalul nostru calificat din fabrică reconstruiește încălțămintea cu tălpile noi și cu călcâi noi, conform specificațiilor inițiale ale fabricii. Suprafețele sunt refinisate cât mai bine posibil și sunt incluse și alte șireturi.

Deși nu există probleme în repararea pantofilor Loake, nu putem spune sigur dacă se poate face o reparație până când pantofii nu au fost examinați. Rețineți că nu vom putea repara încălțămintea care nu este produsă inițial de Loake și nici nu putem repara pantofii reparați anterior de o alta mana.

Unele tipuri de pantofi, cum ar fi pantofii pentru bărci, nu pot fi reparate; dacă aveți dubii, contactați Loake pentru a confirma. Odată ce ați achiziționat reparația, completați formularul de reparații și returnați încălțămintele conform destinației prin Royal Mail sau Collect + la adresa de pe adresa Wood Street. "

  • Include costuri posal gratuite catre fabrica
  • Înlocuire integrală a tocului și a călcâiului
  • Include șireturi noi
  • Reparațiile trebuie finalizate în termen de 20 de zile lucrătoare de la primire (cu excepția sărbătorilor de fabricație)

Shop now

You can use this element to add a quote, content...