1. INFORMATII GENERALE

  1.1. Prezenta pagina stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea website-ului www.loake.ro si termenii si conditiile de cumparare de produse prin comanda online de pe acest site web.

  1.2. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe website-ul www.loake.ro implica citirea si acceptarea prezentilor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a website-ului, va rugam sa cititi cu atentie si in integralitate acesti Termeni si Conditii.

  1.3. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii sau ale site-ului www.loake.ro fara o notificare prealabila, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

  1.4. Aveti responsabilitatea de a citi cu regularitate Termenii si Conditiile website-ului nostru, de fiecare data urmand a se aplica acea versiune aflata in vigoare la momentul incheierii contractului la distanta sau utilizarii website-ului. Acest text este disponibil bilingv, dar in orice situatie va prevala versiunea in romana.

  1.5. Informatii despre companie:

  Denumire: Sarto Distribution S.R.L.

  Sediu: Strada Maior Gheorghe Sontu Nr. 10-12, Bucuresti, Romania, cod postal 011448

  CUI RO33982408

  J40/469/2015

  Contact: office@loake.ro

  2. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

  2.1. Sarto Distribution poate publica pe website informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Sarto Distribution are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  2.2. Tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Prin optiunea utilizatorului, preturile pot fi afisate si in valuta, insa conversia va fi facuta la o rata estimativa (medie a mai multor cursuri de referinta europeana sau internationala). Pretul de referinta la care ne vom raporta comercial si legal va fi intotdeauna pretul in lei (RON).

  2.3. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin mijloacele si adresele mentionate la sectiunea “Contact” din website. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite in conformitate cu prevederile legale si pentru a solutiona cererea adresata.

  2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

  2.5. Intrucat produsele prezentate pe website sunt preponderent lucrate manual, aspectul lor poate diferi fata de imaginea de prezentare. Intrucat imaginile prezentate pe website sunt fotografiate de fotografi profesionisti in studiouri iluminate cu lumini fotografice, tonurile si nuantele de culoare pot fi distincte in realitate.

  3. ACHIZITIE SI RELATIA CUMPARATORULUI CU VANZATORUL

  3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.

  3.2. Pentru motive justificate, Sarto Distribution isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe website, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Sarto Distribution sau ar putea incalca legea. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Sarto Distribution, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

  3.3. In cazul platilor prin transfer bancar sau prin card bancar cu plata procesata online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia sau de banca emitenta a contului IBAN din care s-a facut transferul, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda oficiala a websiteului, respectiv lei (RON). Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

  3.4. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe website, prin folosirea formularului de comanda. Odata transmisa solicitarea, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta la momentul la care operatorul Vanzatorului prelucreaza comanda. Transmiterea solicitarii prin formularul de comanda presupune validarea comenzii de catre un operator al Vanzatorului. Pana la confirmarea de catre operator, simpla transmitere a solicitarii prin formularul de comanda nu atrage dupa sine disponibilizarea sau rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

  3.5. Prin formularul de comanda Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, inclusiv, dar nelimitandu-se la informatiile necesare legal pentru emiterea de documente fiscale, detalii de plata, detalii de facturare, adresa de livrare, produs comandat, culoare comandata, masura comandata etc. De asemenea, Cumparatorul consimte ca cele cerute prin formularul de comanda ii reprezinta vointa.

  3.6. Prin plasarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

  3.7. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic prin e-mail automat sau telefonic.

  3.8. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda plasata. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, Vanzatorul va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata suplimentar.

  3.9. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul telefonului, a postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

  3.10. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • OP-ul prin care se transmite dovada platii nu este validat de catre banca si banii nu au ajuns in contul Sarto Distribution in termen de doua zile lucratoare de la momentul receptionarii OP-ului doveditor;
  • Neacceptarea de catre banca emitenta a tranzactiei, in cazul platii online;
  • Datele furnizate de catre Client/Cumparator in vederea procesarii comenzii pe website sunt incomplete si/sau incorecte;
  • Clientul/Cumparatorul refuza sa puna la dispozitia Vanzatorului toate datele necesare conform legii pentru emiterea documentelor fiscale.

   

  3.11. Pentru comertul online: Dreptul de Retragere din Contractul incheiat la distanta, conform O.G. 34/2014 este detaliat in pagina Politica de Retur.

  3.12. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator iar acesta a fost platit, Vanzatorul va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de nu astepta un produs inlocuitor.

  3.13. Plata poate fi facuta si folosind serviciile de rate furnizate de unul dintre procesatorii de plata listati in zona de check-out. In cazul in care alegeti ca metoda de achizitie “Plata prin TBI PAY” sau alt furnizor, conditiile de plata si costul total final trebuiesc consultate si agreate cu TBI BANK. Societatea SARTO DISTRIBUTION nu are nicio interventie in contractul incheiat intre Clientul SARTO DISTRIBUTION si TBI BANK.

  4. POLITICI DE PRET SI FACTURARE – PLATA

  4.1. Preturile afisate pe acest site sunt valabile doar pentru achizitiile de pe acest site, prin comenzi plasate folosind formularul de comanda. Partenerii Loake au libertatea de a practica propriile adaosuri.

  4.2. De asemenea, Sarto Distribution isi rezerva dreptul de a modifica preturile independent de acest website si isi rezerva dreptul ca in punctele de lucru de desfacere a vanzarii cu amanuntul sau cu ridicata sa practice alte preturi.

  4.3. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

  4.4. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Sarto Distribution, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Sarto Distribution, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in format fizic in coletul ce contine bunurile si la cerere poate transmite factura si in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de comanda.

  4.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a transmite ori de cate ori este cazul datele necesare emiterii facturii.

  4.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in formularul de contact.

  5. LIVRAREA BUNURILOR

  5.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

  5.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

  5.3. Receptia bunurilor este exclusiv in sarcina Cumparatorului. Recomandam sa nu acceptati un colet deteriorat sau desigilat, iar in cazul in care remarcati eventualele daune ale acestuia si totusi doriti sa il acceptati, sa semnati de primire doar sub rezerva receptiei insotite de observatii. Odata acceptat coletul, eventualele despagubiri de la societatea de curierat nu mai pot fi cerute.

  5.4 Livrarea bunurilor/Serviciilor se poate face oriunde, atata timp cat firmele de curierat national si international cu care Vanzatorul are contracte incheiate au localitatea respectiva in portofoliu.

  5.5 Pentru comenzi de peste 100 de euro (475 lei), costul livrarii este gratuit. Pentru comenzi de sub 100 de euro (475 lei) costrul livrarii pe teritoriul Romaniei este de 20 de lei, pe teritoriul Uniunii Europene de 20 de euro (95 lei), iar in afara Uniunii Europene de 40 de euro (190 lei). Preturile includ TVA.

  6. POLITICA DE RETUR

  A. PROCEDURA DE RETUR

  6.1.Sarto Distribution garanteaza respectarea tuturor prevederilor O.G. 34/2014 in ceea ce priveste dreptul clientilor de retragere din contractual incheiat la distanta si returul produselor cumparate online.


  6.2.In cazul in care Clientul/Cumparatorul doreste retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, acesta trebuie sa-si exprime intentia de retragere din contract in termen de 14 zile, termen care curge din ziua urmatoare zilei in care a primit coletul. Produsele pot fi returnate prin curier sau personal in showroom-ul Loake din Str. Maior Gheorghe Sontu 10-12, etaj 1, apartament 6.


  6.3.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, bunurile sunt returnate si se constata ca acestea indeplinesc conditiile de retur, Sarto Distribution va returna contravaloarea acestora in maxim 10 zile de la returul bunurilor, in contul bancar indicat in formularul de retragere. Din ratiuni de transparenta, Sarto Distribution nu accepta returul banilor in numerar, ci doar in cont bancar.


  6.4.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, Clientul trebuie sa returneze si eventualele cadouri complementare, accesorii sau bonificatii care au insotit produsul respectiv. In cazul pantofilor, sireturile de rezerva, saculetii de depozitare si cutia de pantofi reprezinta accesorii.


  6.5.Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea tuturor Bunurilor vandute sau a Bunurilor cadou complementare, ce au insotit produsul comandat.


  6.6.Clientul/Cumparatorul care solicita retragerea din Contract va suporta costul cu returul bunurilor.

  B. CONDITII DE RETUR

  6.7.Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care se aflau in momentul livrarii, nepurtate, fara pete, urme de folosire sau orice deteriorari. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra sau prezinta: urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.


  6.8.Returul se face in ambalajul original, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Ca returul sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat insotit de etichetele cu care l-ati primit.


  6.9.Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.


  6.10.In cazul produselor LOAKE, cutia de pantofi in care sunt livrate acestea este considerata a fi accesoriul produsului principal, iar returul produsului se face cu tot cu cutia produsului. In cazul produselor LOAKE, cutia pantofilor, catalogul din cutie, sacii de depozitare ai pantofilor si sireturile de rezerva sunt toate accesorii ale pantofilor, fiind destinate modelului de pantofi impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse.


  6.11.Intrucat evaluarea produselor comercializate pe website-ul www.loake.ro in vederea determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii produselor poate fi facuta fara a le deteriora sau diminua valoarea, diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora va fi imputata consumatorului in vederea readucerii produsului in starea anterioara sau intr-o stare care sa permita recomercializarea acestuia, cu o pondere intre 0% si 50% din valoarea de achizitie a acestuia.


  Exemple de astfel de diminuari de valoare sunt: produse uzate, purtate, zgariate, produse consumate, impregnate cu mirosuri, patate sau descusute, produsele din piele ce prezinta urme de folosire, ca curele cu urme de purtare, cutare, pantofi ce au talpile de piele zgariate sau au fetele cutate.

  Intrucat suntem siguri ca si dumneavoastra va doriti sa primiti produse noi atunci cand achizitionati online, va rugam sa le returnati in starea in care le-ati primit. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul poate sa incalte o pereche de pantofi pentru a vedea daca il strang sau ii sunt largi, insa nu poate iesi cu ei la plimbare intrucat vor prezenta urme de uzura. In vederea asigurarii unei experiente placute si a unui procedeu de retur lipsit de impedimente neplacute, va sfatuim sa incaltati pantofii doar pe un covor sau o mocheta, intrucat talpile din piele se pot zgaria pe suprafete dure. Mai mult, dupa ce incaltati pantofii, evitati sa mergeti cu acestia, intrucat fetele pantofilor de piele de vitel se cuteaza iremediabil.

  6.12. La expedierea coletului va rugam sa va asigurati ca acesta a fost impachetat corespunzator pentru a impiedica orice risc de deteriorare.


  C. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

  6.12.Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
  a. Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului sa dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
  b. Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
  c. Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, ca produsele bespoke, made-to-measure sau asupra carora s-au facut modificari conform specificatiilor clientilor;
  d. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  e. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
  f. Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  g. Furnizarea de consumabile.

  7. DREPTURI DE PROPRIETATE

  7.1. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor sau informatiilor continute de acest website (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) de pe www.loake.ro, apartin Sarto Distribution si sunt protejate de legislatia de Copyright, legislatia de Marca si legislatia privind protectia Dreptului de Autor.

  7.2. Orice utilizare a website-ului www.loake.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului, in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este permisa numai cu acordul prealabil in scris al Sarto Distribution.

  7.3. Pentru a raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site, va rugam sa ne contactati la adresa office@loake.ro

  7.4. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor fi guvernate de reglementarile GDPR.

  7.5. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  7.6. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces la acestea, dreptul de a utiliza sau reproduce aceste materiale sau informatii. In cazul comunicarii de informatii sau date ce nu au caracter personal si nu cad sub imperiul GDPR, sunteti de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul website-ului.

  8. PROMOTII SI PUBLICITATE

  8.1 Promotiile comunicate pe acest website se aplica exclusiv pentru produse achizitionate de pe acest website. Promotiile nu se aplica in magazinele partenere si nu se cumuleaza cu alte oferte sau reduceri.

  8.2 Produsele Loake sunt produse de o calitate superioara care beneficiaza de garantie conform legii. Referintele publicitare facute cu privire la durata de viata au in vedere conditii optime de utilizare, cu diligenta unui bun proprietar asa cum este acesta definit potrivit Codului Civil si a uzantelor profesionale, fara abuzuri si conform anotipurilor carora le sunt destinate produsele.

  8.3. Incaltamintea cu talpa din piele este destinata a fi purtata doar in sezonul cald, pe vreme uscata, fara a fi udata talpa. Incaltamintea cu talpa "Dainite Rubber" este destinata a fi purtata doar in sezonul rece, putand fi utilizata in conditii de umezeala.

  8.4. Pantofii purtati in sezonul umed sau care au fost expusi umezelii trebuie lasati sa se usuce in conditii normale, la o temperatura standard a camerei de 18-22 de grade Celsius, fara a fi expusi unei surse de caldura si fara a fi uscati fortat sau accelerat.

  8.5. In medie si cu respectare conditiilor de intretinere, durata de viata a unui pantof Loake este de peste 3 ani de zile pentru produsele adezivate si peste 5 ani de zile pentru produsele cusute, la o frecventa medie de purtare de 50 de ori pe an, cu o durata de purtare de 8-10 ore per ocazie, fiind parcursi la pas, in medie, 2 kilometri per purtare. Aceasta durata de viata este atinsa doar de incaltarile care au respectat instructiunile de ingrijire detaliate in brosura tehnica ce a insotit pantofii si reluate aici: dupa fiecare purtare pantofii se aseaza pe sanuri din lemn de cedru. La maxim 5 purtari pantofii se ingrijesc cu crema de hidratare si ceara de protectie.

  8.6. Numarul de purtari al unui pantof poate fi de peste 300 de purtari conform detaliilor descrise in paragraful anterior.

  8.7. Serviciul de reconstructie poate fi oferit doar pentru pantofii cu talpa cusuta "Goodyear Welted" si doar daca nu a intervenit perforarea talpii.

  8.8. Varietatea de modele disponibile depinde de sezon, colorit si stoc. Loake Shoemakers produce peste 150 de constructii distincte de pantofi, in configuratii de mai multe culori, de la minim o culoare si pana la 5 culori, in versiuni de mai multe tipuri de piele. Astfel, un model se defineste prin constructie/calapod/piele/culoare.

  9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  9.1. Sarto Distribution asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si respectarea dreptului acestora la protectia vietii private. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre utilizatori unor terte parti, mai inainte sau ulterior furnizarii de date prin intermediul site-ului www.loake.ro.


  9.2. Furnizandu-ne datele dumneavoastra cu caracter personal, consimtiti la utilizarea de catre noi a datelor colectate in scopul de a ne indeplini angajamentele asumate fata de dumneavoastra si de a va furniza serviciul promis. Datele dumneavoastra vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:
  a. Pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor trimise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.
  b. Pentru a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate (de exemplu, adresa dumneavoastra de e-mail)
  c. Pentru a va trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere si cataloage (de exemplu, adresa de e-mail, numele si adresa dumneavoastra postala)
  d. Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea produselor dumneavoastra.
  e. Pentru a notifica castigatorii, in cazul competitiilor organizate online


  9.3. Sarto Distribution nu va transfera, vinde sau oferi la schimb datele dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti, de exemplu companii de curierat in legatura cu livrarea bunurilor, sunt folosite doar pentru a indeplini angajamentele Sarto Distribution fata de dumneavoastra.

  10. SECURITATEA DATELOR

  10.1. Sarto Distribution a luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii, accesului neautorizat etc. Aceste masuri sunt adaptate in permanenta in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

  10.2. Pentru siguranta, securitatea si confidentialitatea datelor tale, contul dumneavoastra este protejat de o parola pe care va sfatuim sa nu o comunicati nimanui. Pentru a ne asigura impreuna ca informatiile aferente contului dumneavoastra sunt in siguranta, va sfatuim sa va formulati o parola formata din minimum 8 caractere alfanumerice care sa contina cel putin o majuscula, o cirfa si un simbol.

   11. POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

  Toate informatiile despre cookie-uri si utilizarea acestora pe site-ul www.loake.ro sunt diponibile aici.