Intrucat ne dorim ca fiecare interactiune cu brand-ul Loake Shoemakers si cu produsele sale sa fie una placuta si cu valoare adaugata pentru clienti, va invitam sa descoperiti produsele Loake in magazinele partenere sau in showroom-ul Loake din Bucuresti.

Deoarece serviciile personale au valoare adaugata, iar retail-ul conventional presupune personal calificat, produsele disponibile in magazinele partenere sau showroom-urile fizice pot avea preturi distincte.

Totusi, toate informatiile suplimentare de care veti beneficia in showroom-urile Loake sau in magazinele partenere vor justifica orice eventuale diferente de pret. Spre exemplu, puteti beneficia de consiliere specializata cu privire la alegerea masurii, a modelului, a calapodului si chiar si a culorii, de demonstratii de ingrijire si intretinere a pantofilor si de trucuri despre cum pantofii dumneavoastra pot deveni confortabili in doar cateva ore. Mai mult, pentru pantofii achizitionati din showroom-urile fizice Loake, pretul include si o intindere pe calapod, pentru o experienta de prima purtare lipsita de cusur.

Pe aceasta cale, dorim sa subliniem ca politica de pret practicata apartine fiecarui retailer independent, variind de la costuri de achizitie la servicii suplimentare oferite, iar impunerea de preturi este o practica ce contravine legii.