Pantofii Loake au o calitate exceptionala, ceea ce se traduce si printr-o durata de viata considerabila. Ingrijiti corespunzator, pantofii Loake pot ajunge pana la 300 - 500 de purtari, in functie de model. Este insa esential de retinut faptul ca durabilitatea pantofilor e conditionata de felul cum sunt purtati si ingrijiti.

Iata o serie de sfaturi utile in acest scop:

1. Foloseste intotdeauna un incaltator atunci cand incalti pantofii. Acesta va mentine partea din spate a pantofilor tare si solida.

2. La primele purtari, incearca sa folosesti pantofii in conditii de umezeala redusa.

3. Captuseala este creata special pentru a absorbi transpiratia, dar este posibil sa necesite o zi intreaga pentru a se usca. Incearca sa le acorzi 24 de ore intre doua purtari.

4. Incearca sa eviti udarea lor excesiva. Daca acest lucru se intampla, intotdeauna lasa-i sa se usuce natural, departe de o sursa de caldura. Foloseste hartie de ziar in interiorul pantofilor pentru a-i ajuta sa se usuce.

5. Pantofii tai vor fi avantajati de utilizarea in mod regulat a cremei si cearei de pantofi. Acest lucru ajuta pielea sa se hidrateze si previne uscarea si incretirea excesiva a pielii.