Arta mestesugului

O pereche standard de pantofi Loake Goodyear Welted este prelucrata de aproximativ 130 de mestesugari talentati. Pentru realizarea acesteia sunt implicate pana la 75 de componente si 200 de operatiuni diferite, iar procesul dureaza in medie 8 saptamani.

RECUNOASTERE REGALA

Un brand englezesc autentic, renumit pentru calitatea produselor sale, Loake Shoemakers a primit in 2007 distinctia Casei Regale a Marii Britanii.

 
 

Pantofi cu istorie

Compania Loake Shoemakers opereaza in continuare din fabrica aflata in strada Wood Street, Kettering, inaugurata in 1894.


De la demararea productiei, Loake a fabricat peste 50 de milioane de perechi de pantofi.

 
 

Andrew Loake

"Familia mea s-a ocupat de productia pantofilor traditional englezesti de mai multa vreme decat isi poate aminti oricine. Strabunicul meu, John, a deschis prima fabrica Loake impreuna cu fratii sai, Thomas si William in 1880. Astazi, 5 generatii si 130 de ani mai tarziu, asocierea dintre Loake si pantofii de calitate, lucrati manual, inca persista."

LOAKE IN SPATIUL BALCANIC

Brandul Loake Shoemakers devine oficial prezent pe piata din spatiul balcanic prin intermediul echipei Loake Distribution. Formata in Romania, aceasta detine exclusivitate de distributie a produselor Loake in Romania si in alte 11 tari din teritoriu. 

LOAKE ONLINE

Divizia din Balcani lanseaza platforma loake.ro, prin intermediul careia se pot plasa comenzi online din mai multe tari. In magazinul online sunt disponibile produse ca: pantofi, genti, curele, portofele si produse de ingrijire.