I. Campania "Pantofii Saptamanii" este disponibila doar pentru achizitiile realizate online pe site-ul loake.ro, in limita stocului disponibil.
  II. Beneficiul campaniei consta in 15% reducere la pantofii disponibili in campanie in saptamana in curs + 1 crema pantofi.
   III. Discount-ul se aplica numai prin folosirea la check-out a codului de reducere vizibil in pagina de produs: VG1PVD3RFP3N 
   IV. Pantofii selectati in campanie vor fi anuntati saptamanal pe pagina principala (homepage) a site-ului loake.ro.
    V. Discount-ul de 15% se aplica automat, in pasul de check-out al achizitiei. Crema oferita cadou va fi inclusa la expediere si va fi aleasa de un specialist Loake, in functie de culoarea si tipul de incaltaminte achizitionata.
     VI. Discount-ul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte active pe site-ul loake.ro. Daca utilizatorul doreste sa aplice un cod de discount pentru alte produse decat cel disponibil in campania "Produsul Saptamanii", este recomandat sa plaseze o comanda separata.
      VII. In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat in campanie, acesta trebuie sa returneze si cadoul complementar care a insotit produsul respectiv.
      Mai multe detalii despre campaniile promotionale de pe site-ul loake.ro sunt disponibile in sectiunea Termeni si Conditii.