Deoarece pantofii eleganti au o constructie care sa le asigure durata de viata si mentinerea aspectului impecabil o cat mai lunga perioada de timp, acestia pot fi usor inconfortabili la primele purtari.

Intrucat ne dorim ca purtarea pantofilor Loake sa fie o placere, va sfatuim ca pentru primele 3-5 purtari, timp in care pantoful ia forma piciorului si se muleaza pe acesta, sa nu mergeti distante lungi pe jos si sa nu depasiti 8-10 ore de purtare constanta.

Daca, insa, considerati ca procesul de acomodare este prea lung sau dupa 3-5 purtari pantofii au tendinta sa ramana usor inconfortabili, echipa Loake va sta la dispozitie cu suport tehnic pentru a va transforma pantofii Loake in cele mai confortabile incaltari pe care le detineti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul acesta si sa il trimiteti pe adresa confort@loake.ro. Un curier va ridica pantofii insotiti de formularul sus-mentionat de la dumneavoastra si ii va directiona catre un atelier specializat. Pantofii va vor fi returnati prin curier in termen de maxim 14 zile.

Daca disconfortul persista, procesul poate fi repetat, insa fara a depasi 3 etape de intindere/formare a pantofilor.

PANTOFII INCAPATANATI POT FI INLOCUITI

In cazul in care procesul este repetat de 3 ori, iar disconfortul persista, pantofii pot fi inlocuiti, la cerere si pe baza unei analize a unui consilier Loake, cu o pereche de incaltari ce are rata redusa de disconfort, aleasa de catre consilierul Loake. Pentru a beneficia de acest sistem va rugam sa completati formularul acesta si sa il trimiteti pe adresa confort@loake.ro.

Aceste servicii sunt disponibile doar pentru achizitiile online de pe e-shop loake.ro. Mai multe informatii despre termenele si conditiile in care puteti beneficia de aceste servicii puteti citi aici.